A fene az ízlésemet!

A konyhánk még messze van attól, hogy normális konyhává váljon és még sok ötlet lesz előkapva, de a tegnap láttam egy mosogató kagylót és azóta se bírom ezt az ötletet kiverni a fejemből.

Erről a sarok kagyló megoldásról lenne szó:

Egy ilyen formájú kagyló halom gondomat megoldaná, például, hogy nem kéne a csöveket újra módosítani csak minimálisan, sokkal jobb a helykihasználása és az egész egyszerűen nagyon tetszik. Az egyetlen konyha ablakom ott van ahol ezen a képen a tányérok, így még hangulatosabb is a mosogatás, bár ezen az ablakon SEMMIT nem látok, max ha teszek oda virágokat. Elkezdtem keresgélni ilyen és ehhez hasonló kagylókat és azt hittem eldobom a hajamat. 700+ eurónál kezdődtek. Pontosan nem tudom honnan küldik, de a szállításra még 220 eurót kéne lepengetni. Amazonon lehetne megvenni… A képen látható változat 719+220 euró. Szóval passz, ezt nem nekem találták ki.

Kiderült, hogy a képen látható sarok mosogató kagyló az valami nagy híres neves márka, VILLEROY & BOCH- látszik, hogy csóró vagyok mert soha nem hallottam róluk, és minden kagyló ilyen árban  kezdődik, állítólag olyan minőség, hogy még énekelni is tud, meg nagyon komoly meló van mögötte, szóval én nem vitatom, hogy ennyi vagy annyi, csak hát ez olyan volt mint tört szúrni a már vérző szívembe, mert majdnem egy ezer eurót ki nem adok egy mosogatókagylóért az is biztos. Na jó, nem biztos, soha ne mond, hogy soha, még megnyerhetjük a lottó főnyereményt vagy visszatérhet a rengeteg meló és mi van ha hetente keresek meg ennyit akkor ugye nem fájna kiadni érte ezt az összeget … Közben kezem a bilibe ér és hát már a lelkem mélyén le is beszéltem magam pont erről a kagylóról.

De mivel nem adom fel egyszerűen, gondoltam nekifogok keresni sarok kagylókat, hátha van valami “szegény ember márkája” ami olcsó és jó no meg a formája megfelel. Nem volt könnyű dolgom. Végül találtam egyet, ez se olcsó, de 330 euró és máris az enyém lehet. Plusz postai költség.

Megrendelhető fehér változatban is, ami jó, akkor fog találni a fa konyha pulthoz 😀

Nos látjátok… lehetne egyszerű kagylóm 100 euró alatt, de most ez a forma befészkelte magát az elképzeléseim közé és innentől kezdve minden más megoldás csak olyan “beletörődést” jelentene. Minden esetre én elmentem ezt a kagylót, aztán hogy sikerül-e megvalósítani vagy sem, az majd kiderül a későbbiekben. Még jó, hogy nem ma kell döntenem 😀

Egy harmadik megoldást is találtam, ez “csak” 199 euró, sarok mosogató kagyló ugyan, de valahogy a formája nem az igazi.  Ugyancsak az amazonról rendelhető meg.