A vasak ámmenit…

Hát én egyre mérgesebb vagyok a Bauhausra. És utálom mikor egyre másra csalódnom kell a kedvenc boltomban, mert akkor nem lesz kedvenc boltom többé és per pillanat akkor nincs egy se ahova szívesen mennék. Vettem valami ilyen kis fém izéket, amelyeket anyagokra lehet “rá applikálni” és akkor lesz egy vassal körülvett lyuk.

Eyelets a neve angolul, Ojetes spanyolul, magyarul meg hát nem tudom.

Erről van szó:

Online napokig kerestem de nem tudtam a képek alapján eldönteni, hogy mekkora lenne az ideális. Ehhez kézbe kellett vegyem a kis vasat magát és lássam “élőben”. Megvan, a jelenlegi projektemhez 8mm kell. Ha már ott voltunk és a kezemben volt, afféle egye fene, megvesszük, ne mind szarakodjunk online vásárlással. Örömmel vettem meg. Ahhoz, hogy hazaérjek és mikor próbálom összerakni a zacskó tartalmát lássam, hogy az egész “cucc” egy nagy vicc, miniatűr a vas amire rá kell ütni, nehogy nehogy legyen amitől megfogni, mert minek azt, és marha kényelmetlen vele dolgozni. Plusz a lyukasztó rész az hiányzik. Akkor most megmérgelődtem és rendeltem egy lyukasztó készletet az amazonról, amivel megoldom ugyan a gondomat, de a franc essék bele ezekbe a nagy üzletekbe, hogy sziri meg szari termékeket árulnak, hogy nincs egy minőség ellenőr aki ezeket megnézi, hogy egyáltalán használhatóak-e és persze franc essen a gyártókba is amiért ilyen szarokat gyártanak.

Legközelebb már határozottan állítom, hogy az ilyent NEM fogom megvenni egyik boltban sem, max elmegyek, fél napot töltöm az időt amíg megtalálom pontosan a méretét annak amit akarok, megjegyzem a nevét is, és megrendelem szépen online. És innentől kezdve a boltok is megdögölhetnek, mert nekem ne jöjjön senki se siránkozni, hogy jaj nincs elég vevő nem bírjuk fenntartani az üzletet. Nem hát bazmeg, ha állandóan csak szar termékeket sorakoztattok fel…