Csokis csalódások :D

Egyik “munkatársammal” (csak online dolgozunk együtt, nem találkoztam vele élőben) pénteken meló befejezése környékén valamit hülyéskedtünk. Ő megkért valamire, én gyorsan elvégeztem erre ő azt mondta, hogy majd szól a “főnöknek”, hogy küldjön nekem csokit. Mondom neki, hogy nem küld az, nem olyan fajta, mire a csaj megkérdezte, hogy de mégis milyent. Én rávágtam, hogy fekete csokit. 70% kérdi? Mondom nem, 90%… oh van olyan folytatódik a párbeszéd. Mondom, tudja a fene, de lássuk.

Hát van. És van Lindt 99% csoki.

Tegnap voltunk vásárolni. Masszívan költekeztünk, nem tudom mi ütött belénk.  Ja tudom: tök üres volt a hűtő és a fagyasztó is, így vettünk több féle húst feltölteni az üres polcokat, felvágottat, tejet stb. Meg csokit.

Ugyanis a boltban találtunk Lindt 99% csokit és Chilis csokit.

A 99%-s csokit még a kocsiban megkóstoltuk 😀 Zember szerint rémes, ő volt az aki végképp nagyot csalódott benne, ugyanis erősen keserű. Én is számítottam arra, hogy keserű lesz, de hogy ennyire keserű azért engem is meglepett. Kivétel, hogy nekem furamód ízlett ez a keserű íz.  Olyan valami ez amit kéthetente eszik az ember módjával 😀 mert előbb fáj és utána lesz csak valami féle élvezet, de azt tudom mondani, hogy az igazi édes csokikat kedvelők inkább tartózkodjanak tőle 😀

A chillis csoki már sokkal inkább csoki, ez is fekete csoki csak van benne valami cukor. Ez is kissé csalódás volt, valamivel márkásabb csili hatást vártunk tőle, van egy enyhe csípőssége de nem vészes 😀

Azon röhögtünk Zemberrel, hogy csupa felnőtt háztartásunkban majd csak ilyen “fura” csokikat tartunk és várunk valami gyerek áldozatot, hogy jó erősen megvicceljük őket 😀 Bár azt hiszem egy gyereknek elég csalódás egy “normális” 70% csoki 😀 ahogyan Zembernek is az volt régebben.

Én csokiból a háztartási fekete csokit szeretem, számomra az a megfelelően édes és csokis 😀 Az elején Zember nem bírta még nézni se őket, de most már elmajszolja ő is és még édesnek is találja.