Én bizony írtam reklamációt a Bosch-nak

Miszerint szégyellhetik  magukat tetőtől talpig. Lehet én nem értem az ilyesmit, de szerintem megengedhetetlen, hogy a mosogatógép büdös és állott szagú legyen tiszta újonnan. És az nem mentség,  hogy kipróbálták. Ha igazán kipróbálták volna akkor egy szárítási programot is végignyomnak, hagyják kiszáradni mielőtt becsomagolják és útjára küldik a gépezetet, hogy heteket vagy hónapokat álljon a víz benne.  Hogy ezzel a vásárlókat segítik, mert nem kell semmiféle előkészület a géphez. Seriously? ez a mentségük??? Kérdem én… kedves beépített mosogatógép vásárlók, ti hányan vagytok akik abszolút semmi beszerelési tudással nekifogtok beszelni   mosogatógépet? Kevesen. Az a kevés hülye mint mi, akik ezt is megcsináljuk és kitaláljuk valahogy kiokoskodjunk a víz eresztését is.  A többiek meg amúgy is szerelőt hívnak. A normálisok szerelőt hívnak és a többség szerelőt hív. Szóval ne jöjjön senki nekem ilyen mesékkel, hogy “kipróbálták”, mert én nem hiszem el. Valaki rácsatlakozta a vizet, nyomáspróba, esetleg garnitúra próba, majd befóliázták és mehet a francba a gép. Hogy hány  hét vagy hónap múlva kerül az egy konyhába és rohadt budi szaga lesz az senkit nem érdekel.

És valahogy ezt le tudom nyelni egy nevenincs, olcsó “márkás” cucc esetén, de a Bosch az eléggé drága és ez a gép bár egyszerű nem volt mégsem a legszarabb amit leemeltünk a polcról.

Ezért pont ezeket a gondolatokat megírtam nekik. Hogy ez a mosogatógép amennyire már várva volt, akkora nagy csalódást okozott és most már bánom, hogy az ő márkájukat választottam, mert azt hittem ők adnak valamennyit magukra hogy ne okozzanak ilyen trehányságokat a vásárlóiknak. De csalódnom kell, mert nem…

Nyilván semmit nem várok el. A gépet kimosom majd és biztos eltűnik a bűz. Nem fognak ezért semmi bónuszt küldeni. De legalább megmondtam a magamét és kimondom itt is nyilvánosan: TÖBBET VÁRTAM VOLNA EL ettől a cégtől. Annyit, hogy nem küldenek büdös gépet tuti biztosan.