Sorrend gondok

Miután elolvastam a  használati útmutatót ami nem egyéb mint egy nagy lepedő – ezen is csodálkoztam egy sort de végül rájöttem miért – felgyúlt a kis körte a nagy buta fejem közepén, hogy hú meg há, a mosogatógépre még az elejét se fogjuk tudni felszerelni addig amíg nincs meg a konyha. Hogy van ez? Hát úgy hogy a konyha pultjához meg a többi bútor elő lapjához kell igazítani mindent. Ami persze teljesen logikus is, csak valamiért az én fejemben úgy volt, hogy hát felcsavarozzuk a mosogatógépre az elejét, az fehér lesz, és teteje biztos van, meg oldala is és akkor decens módon fog létezni a konyhában amíg a bútor is meglesz.

Így hát a mosogatógép továbbra is szétvert fejű Rambóként fog létezni, majd valamit kitalálok, hogy a tetejére tegyük az oldalára nincs mit tennem úgyhogy ez van de a gépet tuti használni fogom, mert megöregszem mire igazi konyhám lesz és az most nem annyira prioritás. Láttam Ikeában 10 euróért nagyon egyszerű fehér konyha előlapot max feláldozunk egy ilyent a szépség oltárán felszereljük az ajtóra ne nézzen ki olyan idiótán és a későbbiekben majd átalakítjuk valami polcnak  vagy tűzifának. Eh meglátjuk.  Erre valószínűleg valamikor januárban kerül sor, mikor meglesz a konyhaablak is, mert ott mindent egy helyen egy sarokban kell széttörni és átalakítani. Uff… De komplikált ez az egész 😀

Nemrég mondtam Zembernek, hogy mire befejezzük én annyira megszokom ezt az állandó agyalást, hogy mit hova és hogyan… hogy muszáj lesz megvenni a házat. És akkor megtanulok hegeszteni is. Meg ám. A kerítést én akarom majd összeszerelni!