Honnan tudod, ha valakinek a lábujjára léptél?

Höhö… nagyon röhögök. Úgy néz ki alaposan  triggereltem azt a céget akiktől a sütőt vettem a 2 csillagos szavazattal. Ja azt írtam, hogy hazudnak a raktár készletről, és nem válaszolnak időben a levelekre. Azóta folyamatosan habzik a szájuk és magyarázkodnak. Ez meg egyenesen arra enged utalni, hogy tényleg hazudnak. Most már 100% meg vagyok győződve, hogy minden kis “szúrassál” amíg  a válaszban megírtam nekik pontosan a seb kellős közepébe találtam.

Valahogy úgy vagyok vele, hogy ha nekik lett volna igazuk, akkor nem érzik ennyire fontosnak, hogy visszapofázzanak. Max sajnálkoznak egyet, hogy hát izé nem esik jól, hogy ezt gondolom róluk, de ez az én jogom és ez van. Neeeem… ők felháborodtak de nagyon, hogy “hogy merészelek” ilyesmit mondani. Hát úgy. Hogy ha geci parasztok és állandóan hazudnak a termékekkel akkor még a 2 csillagot sem érdemlik meg.

Ja és most már azt is tudom, hogy tőlük soha a büdös életben nem fogok más terméket venni, és azt is, hogy azoktól az egyéb cégektől sem akiknek csak “opiniones-verificadas.com”-on keresztül van visszajelzésük, mert moderáltak. Moderált visszajelzés csak abban az egy esetben megengedett ha anyázok és mindenféle oda nem illő nyelvet használok. Ha azt nem engedik át, akkor megértem. De egyetlen egy csúnya szó sem hangzott el, úgyhogy a “nem engedhetjük meg magunknak hogy blamálják a céget” az nagyon is azt jelenti, hogy a cégnek van oka beszarni és félni a blamálástól 😀

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..