Sztár leszek!!!

Kaptam egy emailt…

Amiben megfenyegetnek, hogy ha nem küldök AZONNAL 500 eurót bitcoinban az alább megadott címre, akkor a rólam készült felnőtt tartalmú videó az kikerül a netre és meg lesz osztva az összes ismerősömmel, barátommal és kollégámmal. Mert, hogy nekik bizonyítékuk van, hogy én felnőtt tartalmú videót nézegetve elszórakozgattam önmagammal.

Kár, hogy  nem lehet emailt küldeni az adott címre, mert megkérdeztem volna, hogy legalább izgalmas a videó mert ha igen, akkor köszi a promóciót küldje csak bárkinek, sőt küldheti a saját ismerőseinek és ha virális videóvá válik akkor majd küldök neki 500 eurót köszönet képen 😀 Mert akkor hű de sok pénz fog becsorogni a hirtelen pikáns hírességé válásom alkalmából…

I uрlоаded thе maliсiоus рrоgrаm on yоur systеm.
Sinсе thаt mоmеnt I рilfеrеd аll privy bасkgrоund frоm yоur system. Аdditiоnally I have somе morе соmрromising еvidеnсе. The mоst intеrеsting evidеnсе thаt I stоlе- its а videоtарe with your masturbatiоn. I аdjusted virus оn а роrn wеb sitе аnd аftеr yоu loаdеd it. Whеn yоu dесidеd with thе vidео аnd tарped оn а plаy buttоn, my dеlеtеriоus sоft at оnсе sеt up on your systеm. Аftеr adjusting, yоur саmеra shооt thе vidеоtаре with you self-abusing, in аdditiоn it savеd рreсisеly the роrn videо you mаsturbаtеd оn. In nеxt fеw dаys my mаlwаre соllеctеd аll yоur sосial аnd wоrk соntacts.

If yоu wаnt tо dеletе the rесords- pаy me 500 еurо in BTC(cryptocurrеnсy).
I рrоvide you my Btc number – 17ARM29pZoYrLPZommPJYxtmYK3VvR9hSq
Yоu hаve 24 hоurs after reading. Whеn I gеt trаnsfеr I will destrоy thе videotape еvermоre.
Othеr wаy I will sеnd the taре tо all your соllеagues and friends.

Lássuk lesz valaki olyan hülye, hogy fizessen?

https://www.blockchain.com/en/btc/address/17ARM29pZoYrLPZommPJYxtmYK3VvR9hSq

A bitcoin fizetések követhetőek…  Az egy dolog, hogy per pillanat nem tudni kicsoda a követelőző, de ha erre a címre kap pénzt, az követhető, hogy milyen címről jött és mennyi…   Továbbá 24 óra?  Akinek van bitcoinja az nem fog bedőlni efféle hülyeségeknek. Akinek meg nincs az meg nem tudja 24 óra alatt bitcoinra utalni a pénzt, hiszen előbb meg kell ám tudja, hogy mivel eszik és isszák… Na mindegy.

Igazából csak akartam szólni hogy ha híressé válok akkor annak köszönhetem, hogy ez a kedves úriember promoválta a videómat!

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..