Day 75

Arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a “fejem közepe”, valami mintha begyulladt volna és bentről feszítené ki a fejem. A torkom is fájt valamennyire, az orrom is bedugult és délutánra szépen belázasodtam. Nem nagyon, csak egy picit. Épp annyira, hogy visszafeküdtem és aludtam vagy 3 órát, majd vacogva ébredtem. Beszedtem a pirulákat (long live ibuprofen!) elmúlt a fájdalom, most elvagyok és nagyon melegem van 🙂

Vacsorára főztem valami “bolonyai” ragú félét, sacc per kb ami ezen a recepten van bemutatva, csak kissé vadabbul fűszereztem és a végén egy kis fagyasztott zöld paszulyt is beletettem “tömítésnek” mert ezt mi csak így esszük.

Jut eszembe, egy ilyesmi aprító masina nekem is tuttira fog kelleni 😀 De majd csak akkor ha elromlik a jelenlegi elektromos reszelőm. Már két fog letörött a kés tartóról.  Zöld zellert nem szoktam bele tenni, de legközelebb megpróbálom. És határozottan én is fogok nagyobb adagot készíteni, és lefagyasztom, mert mennyire praktikus dolog az!

Rozmaring- jut eszembe… a következő séta alkalmával a “másik oldalra” kell menjünk. A falunkat körbe veszik a hegyecskék és azon az oldalon ahol én szeretek tekeregni, nincsen rozmaring. A másik oldalon van 🙂 Fogok szedni. De amint közelebb jutunk a konyhához, fogok venni olyant ami remélhetőleg nem nő meg óriás nagyra.