Cukorbetegek figyelem…

NEWS BULLETIN: A Most Important Coronavirus Covid-19 Update
I don’t need to provide a commentary for this. Please #Share to help people understand and mitigate their risk.

You can drop your blood glucose, insulin and diabetic physiology within a shockingly short time with the correct diet and lifestyle interventions. This cannot fail to help mitigate this crisis.

(Forrás)

Fordítás: Megfelelően táplálkozási és életmódbeli beavatkozással megdöbbentően rövid időn belül csökkentheti a vércukorszint, az inzulin és a diabéteszes fiziológiáját. Ez kétségtelenül segíthet a válság enyhítésében.

Riporter: Dr. Smith úgy tudom, hogy a tegnapi, tegnapelőtti, e heti páciensek között egy érdekes és aggasztó irányzat látható a Covid páciensek közötti előzetes állapotokat illetőleg (“underlying conditions”) melyek azok?
Dr. Smith: Aggodalomra okot adó felfedezés, hogy nagyon sok cukorbeteget kezelünk mint bármilyen egyéb légúti fertőző megbetegedés esetén. Végeztem egy számolást 23 igazoltan Covid páciens, 13 bizonyítottan cukorbeteg , 9 pre-diabetikus , így a 23 kórházban kezelt covid páciens közül EGY nem cukorbeteg vagy pre-diabeteszes.  A nagyon súlyos páciensek közül 15 cukorbeteg, egy aki jelenleg ventillátoron van 94 éves, nem lehet tudni ha volt előzetes megbetegedése, és a covid tesztje se jött még vissza. Tehát a cukorbetegség és a prediabetesz frekvenciája valamint a magas cukor fogyasztás amikor hozzán kerülnek, olyasmi amit még soha nem láttam semmiféle vírusos fertőzés esetén.  Például influenza esetén a CDC nem is tette a veszélyeztetettek listájára a cukorbetegeket akinken nagyon ajánlott lenne az oltás.
Riporter:  Oké Dr Smith, ez az trend  amit majd látni fogunk (amire számíthatunk) amint több adattal rendelkezünk … vége

hát, remélem a fordítás érthető…

Itt vannak ezzel kapcsolatosan videók, interjúk, cikkek.  Starting low carb with diabetes

A dietdoctor.com oldalon Rengeteg videó van aminek megtekintéséhez szükséges a regisztráció de a tagság egy hónapra ingyenes. Paypal cím szükségeltetik, amivel