2016 július

Wimp Nation

Wimp Nation -Kis videó amelyben arról van szó, hogy az iskolából haza fele tartó gyerekek 300 méterrel korábban szálltak le a buszról (6, 8 és 10 éves) és gyalog tették meg a távot. Az egyik gyerek apukája meg emeletes hisztit vert ki, annak ellenére, hogy a gyerekekkel semmi nem történt… azért mert mennyi minden történhetett volna… A nagy kérdés, hogy a hős és bátor kanadai nép… az tényleg átment “Whimp Nation”-ba…

 

Oxálsav…

Hoztam képeket..

Így nézett ki az asztal.  A világosabb lécek már első körben “kezelve” voltak oxálsavval, és bár még mindig foltos volt, már kezdett visszatérni az élet az asztalba.

Ez csak vizes még, miután megszáradt szép világos lett a fa. Ezután még smirgliztem, csiszoltam és végül pácoltam. A végeredményről még kell készítsek képeket.

A másik asztal:

Ez is rettenetes állapotban volt, szinte megfeketedett a fa. De miután szépen megpucoltam oxálsavval megszépült. Kicseréltük azt a lécet ami a lapokat tartja össze alul és szét volt rothadva, megragasztottuk és össze is csavaroztuk s most sokkal civilizáltabb.