2016. december 6.

Wizzair “customer service”…

Mennyire látszik egy cégen, hogy totál “balkán” a hozzáállásuk mindenhez 😀 A Wizzair “customer service” egyszerűen hányás… A következő történt. November 21-én foglaltuk repülőjegyet oda-vissza március 5-re. Minden rendben ment, a visszajelzés megérkezett, a pénz le lett vonva a számláról. Egy héttel később amikor épp a checkint oldottuk meg a hazafele jövethez, nézem, hogy semmi jövőbeli foglalás nincs.  WTF??? Zember is nézi a levelek között, mert kb ugyanabban az időben megjelent egy – számla a Wizzairtől, amin nincs sok magyarázat és az összeg se felel meg annak mint amit mi fizettünk. Megint vakargatjuk a fejünket, hogy most mi van.

Megnézem az online kezelő felületen és látom, hogy a pénz az bizony nem érkezett vissza a számlámra… Remek… Fasza tanító bácsi… Csak így tovább, mi a fészkes fenének küldenének még egy bágyadt kis levelet, miben tudassák a jónépet, hogy Kedves feleim, ez meg az történt, emiatt a járat eltörölve, a következők a lehetőségeid: katt ide ha kéred vissza a pénzt és várj két hetet visszakapod, vagy katt ide és újra bookingoljuk valahova máshova az egészet…..”

Azt hiszem TRAGIKUSAN NEHÉZ LENNE nekik ennyit megoldani… mert cserébe a következő a tennivalód:

Felhívod a “customer service”-t. és mivel jelenleg Spanyolországan vagyunk, durci 1,6 euró/ perces áron cseverészünk egy hepciás picsával arról, hogy mégis mi történt a foglalásunkkal… Kiderült, hogy hát semmi, maradjunk lazák, a foglalás és a járat is eltörölve… online nyilván erről semmi se jelenik meg, mint már mondtam minket nem értesítenek érthetően… de milyen jó, hogy felhívtuk, mert ha akarjuk akkor ő most újra foglal nekünk egy kb ugyanarra a dátumra történő utazást.  REMEK. Jaj de jó, hogy felhívtuk őket. Valami 10 percet beszélgettünk… 16 euró. Szuper. És állítólag most már el vagyunk rendezve, csak épp várjuk hogy megjelenjen online is a foglalásunk…

Ja…  mivel okos telefonnal fel lehet venni a beszélgetést, így hát felvettük. Most meg kíváncsian várjuk, hogy mikor is jelenik meg az a bizonyos foglalás… Legalább van bizonyítékunk, hogy drága pénzért mit ígértek nekünk…

Balkán… hja…

Updét: megérkezett a levél, amiben újra van programozva a repülésünk. Március 4-18 között leszünk újra úton. Megjegyzem.. TÉNYLEG LEHETNE EZ MÁSKÉPP IS….