2018 április

A Leroy Merlin meg kapja be

Az is biztos, hogy egy csavart se fogok venni soha többet ebből a boltból. Ismét beigazolódott, hogy a drága és szar termékek boltja ez.

A budi fedő takarítása közben lettem figyelmes arra, hogy a zsanér teljesen meg van “rozsdázva”, azaz nagyon csúnya lett az elméletileg inox felület.  Pedig becs szóra nem pisil senki a budifedőre és mégis mi a francért fizettünk egy csomó pénzt ha ennyire gyagya a minőség?  Kétségtelen, hogy eddig a legszarabb minőségű minden amit megvettünk a lakáshoz az a Leroyból származik… Lehet, hogy csak az itteni, helyi kirendeltség dolgozik szar szolgáltatókkal, de azért nem nagyon hiszem, mert a termékek univerzálisan jelen vannak a honlapon keresztül, teljesen függetlenül attól, hogy melyik boltból veszi meg az ember. Mindegy is, én többet ide nem megyek vásárolni az is biztos.

 

Lost in space

Tegnap este találtunk rá a Netflixen és mára be is fejeztük az első évadot. Szuper a film, kissé hülye jelenetekkel, meg felesleges családi drámákkal, néha úgy tűnik a szereplők elfelejtik, hogy vagy a biztos halál vagy a megpróbáljuk hátha határán léteznek. Azon kívül, hogy nem bocsájtom meg nekik amiért bántották a robotot aki … akkor legalább is nem volt hibás, a film maga egészen jó volt, nem véletlen, hogy nem bírtuk abbahagyni 😀 Kiváncsian várjuk a második évadot, remélhetőleg az is ennyire élvezhető lesz.