2018. december 26.

Hogyan telt…

Hétfőn Si. és M-hez voltunk hivatalosak karácsonyi ebédre. A töltött káposztát én vittem. Jól telt, viccelődtünk egy csomót, játszódtunk egy Scrabble partit, majd elkocsikáztunk S. szomszédasszonyhoz. Itt vele és az angol barátainkkal töltöttük az estét, lazulva, ajándékokat osztogatva. Ma reggeli után meg lementünk egy picit a tengerpartra, sétáltunk egyet, ittunk egy kávét. Ebédeltünk valami finomat majd mi indultunk is hazafele, mert nekik volt meghívásuk egy másik szomszédhoz akik angolok de akiknek mi nem vagyunk elég “posh” személyek így nem voltunk meghívva.  Eh, gond egy szál sem, mi se kedveljük őket különösebben.  Hazajöttünk.

Jól telt, jól éreztük magunkat. Kérdezték ha megyünk-e szilveszterezni is, de bevallom nekem nincs kedvem, de majd meglátjuk.

Erre fele az ünnepeknek nincs vége. Közeleg a 3 királyok (január 6-án). Általában K. szomszédasszony szokott “hagyományos” összejövetelt szervezni. Amire tavaly mi kocsi hiba miatt nem jutottunk el. Idén meg inkább Olivába megyünk. Meghívtuk magunkat.