Itthon

Jól telt ez a hétvége. Pénteken kicsit hülyén indult, ugyanis a terv nagyjából az volt, hogy megvásároljuk a hiányzó cuccokat az Ikeából, mert vasárnap amikor hazafele jövünk nem lesz nyitva. Az Ikeába érve szerencsére még mielőtt belevágtuk volna magunkat a tömegbe kiderült, hogy a pénztárcám otthon maradt, és mivel az Ikea pénz nélkül nem hajlandó termékeket adni, inkább visszamentünk a kocsihoz és folytattuk az utat.

Péntek este egy kis borral összekötött Scrabble volt a programon, amiből kicsivel több lett 😀 vagy 5 partit lenyomtunk és bár a férj először játszott, nagyon úgy tűnt, hogy mindenki erősen élvezi.

Szombaton eltelt a nap, valami paella szerű kaját készítettünk, beszélgettünk és a fiúk egy nagy Halo partit nyomtak le. Valami 5-6r órát játszódtak szinte extázisba esve 🙂 Nekem nem volt számítógépem, de addig is a telefonomról nézelődtem, nekem se volt bajom. Este valami filmet néztünk meg közösen, a gyereket ugyanis elpasszolták az unokatesójához.

Ma reggel meg kimentünk egy meleg vizes tavacskához, de csak a férj fürdött egyet. Mi káváztunk és újabb Scrabble partit nyomtunk le a napon. Ebédre pizzát készítettünk és persze a pizzát is lenyomtuk két kis scrabble partival ezután meg hazajöttünk.