2019. november 26.

Why Apocalyptic Claims About Climate Change Are Wrong https://www.forbes.com/sites/michaelshellenberger/2019/11/25/why-everything-they-say-about-climate-change-is-wrong/ MX5

Új!!! Leroy Merlin “minőség”

Ma azt hittem nem látok jól… nézzétek…

Valami két hete került ez a fém izé a helyére és azóta így néz ki. A francos cuccot a Leroy Merlinből vettem, “Delinea” bútor de szerencsére nem estünk a fejükre, hogy az ő szarukkal foglalkozzunk. A fémet azért vettem meg innen, mert sietős volt, és nem tudtunk elmenni akármelyik másik boltba ahol vannak efféle holmik. Nem gondoltam volna, hogy a “márkájuk” ennyire gané minőség lenne. Egyszerűen kopik le róla a festék.  A bont természetesen eldobtam, 3 eurós szar, tényleg nem fordult meg a fejembe, hogy egy ennyire egyszerű és banális kacattal ilyen hamar gondok lesznek.   A jó a rosszban, hogy ha muszáj lesz kicserélni, nekünk ez nem nagy gond, mármint nem kell kihívni senkit erre a feladatra, csak fél napos konyha szétszedést jelent… Ellenben a még jobb hír, hogy alapvetően úgy néz ki, hogy elég hamar teljesen lekopik róla a “matt” festék,  (pontosan az amivel ezt reklámozzák!!!), valamivel fényesebb lesz, de az se baj, csak egyenletes színe legyen. Valószínűleg rá tudok segíteni majd valami nagyon finom smirglivel is.

Na de most mondjátok meg… MI A FÉSZKES FENE VAN EZZEL A LEROY MERLINNEL, hogy minden de minden ami onnan származik az egyszerűen katasztrofálisan szar minőség?

Megjegyzem… Nem érte SEMMI vegyszer, semmi mechanikus bántalom, azért az látszana a fán is. Egyszerűen ledobta magáról a festéket.

Hehe… mondtam én, hogy nem fogok menni többet ebbe a boltba! Ezen kívül nem is voltam és most még jobban megerősödött bennem az, hogy soha a büdös életbe még arra fele se nézzek.