2020. március 22.

Vasárnap…

Holnap juj de finom ebéd lesz! Előre nyalogatom az ujjaimat. Egy doboz “mici”-t vettem ki a fagyasztóból. És a következő 3 Vasárnapra ez lesz a rituálé: micit sütök, ha sikerül sört venni, akkor sört veszünk és megisszuk mellé. Ünnepi ebéd.

Továbbá holnapra tervezek valami sósperec készítést.  Ez az engedélyezett hétvégi kilengés, remélem jól fog sikerülni 😀  Összesen kétszer készítettem, első alkalommal szuper lett, második alkalommal meg nem 😀 Ugyanaz a recept, valamit elsiettem. Na demost!!!! most sikerülni fog.

Nektek milyen terveitek vannak vasárnapra?

Érdekes időket élünk minden esetre

Spanyolországban már legalább két Guardia Civil vesztette az életét. És az emberek még mindig nem fogják fel, hogy most nem babra megy a játék. Egyesek kimennek kocogni, mert nekik az “jár”. A nép nagy része ül a seggén, a túlnyomó többség lakásban a ki tudja hányadik emeleten. Nagyon kevésnek adatik meg hogy kertes háza legyen.

A rendőrség már elveszítette a türelmét, a türelmi időszaknak is vége.   Ellenkezett és ez lett a vége. Megérdemli kiáltják a balkonról. A rendőröknek drukkolnak és a csajnak kiabálják, hogy ne ellenkezzen meg hogy hülye.