2020. március 23.

Diet Doctor Podcast #28 — Amy Berger

Amy Berger from tuitnutrition.com has a perspective that benefit us all – We don’t have to go crazy trying to go keto. Amy has a no nonsense, practical approach that helps people see how they can get the benefits from keto without all the struggles. Based on the popularity of her Youtube channel, this message has struck a cord with many. If you are looking for a practical guide for how to use a ketogenic lifestyle as a tool to regain your health, Amy’s message will definitely help you on your journey.

Seggfejek, államelnök – videószemle

Nincs egyéb szavam erre az emberre.  Hogy lehet valaki ennyire de ennyire seggfej, buta, idióta, hülye, marha, szemétláda? HOGY??? Hogyan adhat az ilyen tanácsokat orvosoknak, hogyan okoskodhat a  az orvosonak, ápolóknak illetve a saját népének az egészségét kockára téve?  Mert ő megmondja a tuttit, fertőtlenítsék már le bazdmeg valami “folyadékkal” a maszkokat és dolgozzanak azzal tovább. Hogy is képzelik ezek az orvosok, hogy több millió maszkot elherdáljanak… Tényleg… hogy is…

És ilyen emberek vezetik a népeket… Borzalmas. Megértünk a pusztulásra. 🙁


Nincs egyedül… (mármint Trump nincs egyedül a hülyeségben, de ez az ortodox pap sincs egyedül…több helyen történt hasonló.)

Erre sincs sok szavam..  a koronavírus  közepén az ortodox pap egy kiskanállal eteti a hívőket.

Nekem ebből mára elég is volt…

 

Ja még egy…cikk és videó

és még sokan vannak…