2023 június

Let´s talk about useless buttons LOL

Nézem a fogyasztóvédelem honlapját, gondolkozom, hogy kéne küldjek egy feljelentés szerűséget, hogy miféle dolog az, hogy “technikai” leírás PDF-ben abszolút minden benne van csak a technikai rész nem. Egy rozsda oldó/rozsda elleni cuccról van szó és bizony, hogy meg akartam nézni mi a fő alkotó része. Tudomásom szerint csak azok a jók amelyekben foszforsav van. Értem én, hogy a teljes recept nem lesz feltültetve, de a vegyület részei mégis csak ott kéne legyenek. De veszem észre, hogy a társadalmi alap elbutulás követelményeinek a fejében, a technikai útmutatóban, leírásban mindenféle blőd szöveg van, hogy ilyen csodás, olyan jó… de azon kívül semmi, pont mint Spanyolországban, ahol még rám néznek furcsán mert ott a hűtőfolyadék összetevőire féléjére és fajtájára voltam kíváncsi és nem a színére mint az összes többi szőke nő…

Nos a fogyasztóvédelem bejelentő űrlaphoz jutás előtt van 2 drb gomb:

akarok bejelenteni és nem akarok bejelenteni…  Nem értem mi a szerepe annak, hogy Nem akarok, mert ha nem akarok akkor nem nyomom meg az akarokat… szóval whyyyy????

 

Ez kb olyan mint amikor a cég amelyik eladott valami terméket azt mondja, “fotózd le, hogy NEM kaptad meg a holmit”… Aha és azt vajon HOGY?