Kicsi kocsi = hülye sofőr?

Komolyan mondom, igen ritkán látni kicsi kocsit amit a sofőrje vezetni is tudjon. Minél kisebb a kocsi, annál nagyobb idióta van a kormány mögött. Ha meg vezetni és esetleg parkolni is tud, akkor tutti nem az ő kocsija. Tiszta röhej, hogy a kamionosok a bazi nagy masinákat szépen sorba teszik, mindegyik párhuzamos a másikkal meg a vonalakkal, de a kicsi suttyók még akkor se tudnak megállni ha sok helyük van.

Ma hazaérünk. A lakás előtt szoktunk parkolni, hol itt hol ott ahol van hely. Most áll egy autó. Látszik, hogy nem parkolt rendesen, csak megállt. Kb másfél méterre a járdától van “félrehúzva”. Nem viccelek. Mellette egy kocsi nem fért volna el, csak úgy ha max lesúrolja az ő és a másik oldalon parkoló tükrét. Megálltam mögötte. És valahogy az alap jóérzésről feltételeztem volna, hogy piránda drága arrébb húz kb 15 centit, mert akkor én is legálisan elférek, nem állok a garázs előtt. De ez a majom meg se mozdult. Még csak jelét se adta annak, hogy érdekelné a dolog. Szerencsére tippeltem, hogy hamarosan elmegy a picsába, így amíg Zember kipakolt én vártam és csak csóváltam a fejem. Végül jött egy másik kocsi, aki NEM tudott elmenni miatta… és akkor se baszott rá. Megvárta amíg a valaki akit várt nagy kómotosan megérkezett, elrendezte a csomagokat, beszállt, megigazította még a rúzst és utána végül elindult én meg be tudtam állni a sárga vonalon túl… Katasztrófák. Komolyan.  Zember azt mondta, szerencsére nem vagyunk kő gazdagok, meg nincs valami nagy terepjárónk, elől vasakkal, mert ezt a libát biztosan eltolta volna fél méterrel odébb.

Néha annyira rosszul esnek ezek, el se tudom mondani. Tudjátok mikor van az az általános csömör, a kétoldali ember undor, az utálkozás, hogy ott bassza meg az összes idiótát a vihar, de tényleg egy öt percnyi jóindulat ha szorulna abba az idióta fejükbe, akkor talán még egy jó világ is lehetne. Mert ennek a picsának is csak annyit kellett volna tennie, hogy nem az utca közepén áll meg, és nem foglal el kettő darab parkoló helyet.

Én elfáradtam 42 körül. Szerintem ha megérem a nyolcvanat, egyedül vetem le magam a sokadikról, mert mire oda jutok rettenetes emberekkel lesz tele a világ.