2019. február 22.

Ablak :)

Helyén van az utolsó ablak is!   Az első képen látható a szomszéd ablaka. Olyan volt a miénk is 🙂

Délután ezt a kupac fát fogjuk felaprítani és nagy részét valószínűleg a hétvége alatt elégetni:

A heti terv teljesítve, kissé ki vagyok fáradva, elszoktunk a komolyabb fizikai megterheléstől, de nagyon elégedetten létezek. Majd készítek egy fotót a kupacról is 😀 (ha el nem felejtem).

A nagy tisztogatás eredményeként a lenti raktárban is sokkal több hely van.

 

Csütörtöki lecsó

Ötlet merítés ügyileg rátaláltam a lakbermagazin.hu-ra és máris találtam olyant ami nagyon tetszik. Itt van például ez a lakás.  A zöld párnákat és a zöld ülő alkalmatosságot lecserélném valami egyéb színre, de az egész összhatás és a hangulat az jó. Ellenben minél többet nézem ezeket a lakásokat annál jobban eljut az agyamig a felismerés, hogy nekünk ilyen soha nem lesz, mindig csak a “szedett vetett” marad, mert hiába vannak ötletek, a megvalósításuk pénz és időm amiből jóval kevesebb jut.

Korán keltünk, ami nem volt könnyű tekintve arra, hogy mind a ketten hajnali négyig húztuk, utána meg nyolckor szólt az óra. Felcipeltünk egy adag gipszkartont, és délután a  maradék égetni való fadarabokat, léceket, ajtó kereteket is meg az új ablakot úgyhogy minden elő van készítve mára, a “nagy harci helyzetre”. A pénteki terv, hogy az ablakot lecseréljük és utána felaprítsuk az összes fát.

Ha ezt sikerül elvégezni, elégedett leszek ezzel a héttel, tekintve, hogy két napot muszáj volt menni.

És ha szerencsésen alakulnak a dolgok, jövő héten nekifoghatunk a gipszkartonokat felszerelni a konyhába, most már minden megvan hozzá.