Sikertelen kísérlet

Az alábbi videó utasítását (majdnem) követve nekiálltam kísérletezni.

Nem volt itthon acetonom, csak acetonos körömlakk lemosóm, amiről kiderült, hogy nem a legjobb. Nagyon gyorsan feláztatta a papírt,mikor leszedni készültem, a papír el is szakadt középen. Lenyomat van, de felismerhetetlen, mivel épp a szeme hiányzik az állatnak amivel én próbálkoztam. Még nem teszem félre ezt a “megoldást”, de előbb beszerzek acetont. És lehet egy valami féle más papírral is kéne próbálkozzak, hátha az nem ázik fel ennyire. Van valami papírom amire fogok tudni nyomtatni (elméletileg).

Ha sikerül így lenyomatot készíteni, az nagyon jó lenne 😀 Előbbre lépnék a százezer ismeretlenes probléma megoldásában, arra, hogy miként lehetne itthon, nem túl sok befektetéssel mókás és vicces pólókat készíteni úgy önmagunknak mint barátoknak, ismerősöknek.

Tegnap végig néztem egy “screen printing” videót, és persze elméletileg olyan egyszerű, hogy ihaj 😀 Aztán eszembe jut ex pasim, aki ilyen helyen dolgozott és megengedte volt nekem, hogy szórakozzak… és míg ő fél kézzel és két újjal tökéletes lenyomatokat készített, az én összes próbálkozásom béna lett 😀 Elméletileg persze, hogy könnyű, csak a gyakorlat hiányzik hozzá.

Hadd ne mondjam, a legeslegnagyobb ismeretlen az anyagok körül van jelenleg. Kéne valami anyag amivel szórakozhassak, de legyen jó, hogy azzal tanuljak, de az vagy nagyon drága, vagy elérhetetlen, vagy pont nem tudom mit kéne megvenni a sok lehetőség közül. Kismillió ragadási szint és egyéb jellemző van. Mi a fenének kell minden ennyire komplikált legyen?

Most textil festéket is keresek. Hadd ne mondjam, hogy ez se egyszerű feladat. Az egyik “szállítóm” nyilván az amazon, nincs is minek más boltot keressek amíg én se tudom mit csinálok vagy mivé leszek ha nagy leszek. Hiába van kismillió termék, nem tudom melyiket válasszam. Aminek jó a visszajelzése minőségileg annak nincs megfelelő színe. A másik meg kurva drága. Szóval ufff de nagyon…

Mindezek mellett meg ott van az állandó kérdésem, hogy mi a francot is akarok? Ismét “karriert” váltani? Hogy miért kergetek olyan vad és merész álmokat amelyek egy vasárnap délután felmerültek? Boltot nyitni ilyesmivel? Ja, hogy még bolt sincs és boltot bérelni pénz  sincs? És hiába bérelném, hirdetésre sincs pénz és még nem beszélem a kliensek nyelvét. Oh whatever. Végül is hobbinak jó, elszórakozok a kudarcaimmal, és a bénázásokkal és végül is még nem került annyiba, hogy ne érdemeljek meg egy marék ecsetet, pár festéket és néhány fél órát azzal az idővel amit ezen dolgok babrálásával és felkutatásával töltök. Szerencsére egy halom kiszuperált “munkáspóló” vár a dizájnolásra.